parallax background

HELFOLIERING AV FORDON / FORDONDEKOR

Vi hjälper dig med design &
applicering av vinylfolie.


helFOLIERING-1

Enklaste och mest prisvärda sättet att ändra färg på ditt fordon eller applicera motivfoliering .


Vinylfoliering är ett bra alternativ för dig som önskar förändra ditt fordons färg eller vissa specifika detaljer utan att oroa dig över att det ska bli permanent. Vi använder oss av hög kvalitetsvinyl och har hundratals olika färger och mönster att välja mellan. Vårt mål är att förverkliga dina designdrömmar och vi hjälper gärna till med tips och råd för att möta dina förväntningar. Vi på SGS Örebro är proffs på att se vad som behöver göras för att skapa en unik look, matchande din bils karaktär och design. Kunskap, noggrannhet och perfektionism är A och O bakom varje projekt. Välkommen att lämna in ditt fordon i trygga händer hos oss på SGS Örebro!


Vi förvandlar din bil till något unikt och personligt på några dagar. SGS Örebro hjälper dig med bildekor, stripning, dekaler, drapering av interiör och foliering. Vi ordnar foliering och dekaler till bil, lastbil, motorcyklar, båtar och släp i Örebro, men tar oss även an andra projekt som inte är fordonrelaterade så som fasader, kyldiskar med mera. Välkommen att höra av dig till oss för ett prisförslag.

Personbilsfoliering


Vill du ge ditt fordon en helt ny look? Foliera hela fordonet i valfri färg. Välkommen till oss för att bläddra bland vinylprover i alla möjliga färger och stilar. Vi har en mängd olika blanka, metallic, satin och matta alternativ. Den som vill ha en extra iögonfallande look kan även välja mellan chrome, kolfibermönster, läderdesign och print.

Vi erbjuder även delvis foliering av specifika delar. Låt fantasin flöda med vinyl! Välj att ha ett svart tak, racing stripes, kolfibertak/speglar eller en egenvald text eller tryck.


Läs mer

Företagsprofilering


Vill du synas? Det fixar vi! Dina företagsfordon är rullande reklampelare till din firma. Vi erbjuder allt från design, tryck av dekor, applicering av dekaler och loggor på din tjänstebil. Vi anpassar dina önskemål efter din budget oavsett om du är ute efter en enkel logga eller fullprintad wrap.

Våra kunder sträcker sig över hela mellansverige och vi är alltid öppna för förslag inför nya samarbetspartners. Vi hjälper ditt företag att fångas av uppmärksamheten som det förtjänar.