parallax background

Keramiskt skydd -
Lackskydd som håller år efter år

Keramiskt Lackskydd i Örebro Välkommen till Örebros Carpro Center!Vi erbjuder keramiskt lackskydd i flera olika högkvalitativa paket


Den senaste teknologin inom lackskydd är produkter som vanligtvis referreras till som keramiskt skydd. Dessa skydd är gjorda av material som är mer tåliga än polymer som traditionellt finns i bilvax, vilket ger dig ett mer hållbart skydd. Utöver att det formas ett starkt band med klarlacken, så är lagret generellt mycket tjockare än ett vax eller skydd. Det skapar dessutom ett lager som kan absorbera skador och bättre skydda lacken under. Tjockleken skapar ett djup av glans som är svårt att nå med andra produkter. De flesta lager kan enkelt ge dig flera år av skydd på din bil när det appliceras rätt och kan också poleras för att förbättra glansen utan att påverka effektiviteten.


CQuartz Professional


Lacken kommer inte blekna eller oxidera, ytor bevaras rena och glansiga, och är enklare att tvätta! Vattendroppar kan vara en utmaning för andra produkter inom den keramiska lackskyddsindustrin, men inget slittålig keramiskt skydd kan motstå naturliga vattenfläckar bättre än CQuartz professionella skydd.
CQuartz Professional motstår också spår av fåglar och insekter, och en mängd andra utsläpp. Appliceras CQuartz Professional korrekt kommer det vara åratals, samtidigt som det behåller din bil glansigare, renare och enklare att tvätta och torka!


CQuartz FinestReserve


När denna tjänst väljs finns endast ett val för förberedelsen av fordonet. Alla Finest-installerare har åtagit sig att fullt förbereda, sanera och polera ytan till högsta nivå möjlig innan applicering av Finest Reserve för att förbättra det ännu mer! Vidare appliceras ett obligatoriskt dubbellager (som minimum) som torkas med 60 graders värme under IR-torklampor för det ultimata skyddet och försköningen av bilen. Finest Reserve frambringar en glans som varar åratals, skapar resistans mot stänk och är hydrofobisk samt avvisar smuts som inget annat lackskydd kan. Finest Reserve blir en integrerad del av ditt fordon som skyddar finishen från miljöfarliga ämnen och tillåter det att tvättas enkelt flera år framöver.


CQuartz Professional

Från 4,998Kr

  • SGS Specialtvätt
  • Clay
  • Multi-stagepolering
  • Minst 2 lager CQuartz Finest Reserve
  • Kontakta oss om ni vill ha andra delar (t.ex fälgar, dörrstolpar, olackade delar) keramiskt skyddade.

CQuartz FinestReserve

Från 9,990Kr

  • SGS Specialtvätt
  • Clay
  • Lätt polering
  • CQuartz skydd
  • Kontakta oss om ni vill ha andra delar (t.ex fälgar, dörrstolpar, olackade delar) keramiskt skyddade.