SOLFILM / TONING AV RUTOR

Skydd mot UV strålning och insyn


 

Solfilm hos SGS Örebro


Platinum Window Films High Performance Auto Tint är utvecklad och tillverkad med ytterst noggrannhet av en av världens största tillverkare av solfilm. Nu kan du och din familj uppleva den ultimata upplevelsen i utseende, komfort och skydd från en exklusiv solfilm som skapar en körkänsla olik någon annan.
Förutom det rent estetiska där solfilmen ger bilen en ny look så har toningen flera praktiska effekter och valet av nyans (mörkhet) ska anpassas efter de inviduella behoven.
Vår professionella solskyddfilm går att få i 5 olika toningsgrader. Vi talar om ljusgenomsläpp i % när vi beskriver en solskyddsfilm. 5% ljusgenomsläpp – en “svart” film som stoppar insyn i bilen. 15% ljusgenomsläpp – nästan svart men ändå bra att se ut genom, den absolut vanligaste filmen vi monterar. 20% ljusgenomsläpp – ger ett gott skydd men är möjligt att se in i bilen. 30% ljusgenomsläpp – för dig som vill ha en lätt “röktonad” look. 50% ljusgenomsläpp – används oftast till framrutor för UV-skydd


Vi arbetar ständigt med att bli ännu bättre. Genom vår goda relation med våra samarbetspartners och strävan efter att ligga i framkant vad gäller teknik, kvalitet och kundservice har vi en vision om att bli Örebros ledande bilvårdscenter. Kontakta oss och boka tid nu!